söndag 31 juli 2011

Gööteborrrg

Två härliga dagar i Göteborg. Liseberg i strålande sol, mycket folk, mycket hjulspelande o inte så mycket karusellåkning. Nuförtiden oroar jag ju mej bara för att säkerhetsbyglarna ska släppa när jag åker :) Rädd-hare. Men det blev iaf Bergbanan o Flume-Ride. Jag vann dock bara ännu en kruka till samlingen (kanske kan användas som chipsskål). A vann en ask Aladdin, som vi tyvärr inte kan spara till jul eftersom datumet går ut innan. Det var ju synd! ;)
På kvällen tog vi ett dopp i hotellets bubbelpool och åt deras fantastiskt goda grillbuffé.
Shopping i stan stod på agendan på fredagen. Blev även en tur till mysiga Saluhallen och Feskekörka.
Tillbaka till verkligheten igår! Jobb 9-19, helt slut efteråt. Vi åt lite gott och tog en bastu!
Nu ska vi plocka lite hallon och körsbär till efterrättspajen. Kvällsmaten är än så länge är hemlig, spännande!

Den här söta blusen ska systerdotter Ellen få!

onsdag 27 juli 2011

Konsten att packa

Nu är jag ledig i två dagar och då passar vi på att åka till Göteborg. Och jag ska ännu en gång försöka mej på att packa så lite som möjligt och ändå få med mej ALLT jag behöver. Det är inte lätt, det råkar alltid bli lite för mycket :) Och den här gången ska vi dessutom åka tåg så då vill jag inte släpa på för många väskor. Hur ska detta gå?
Imorgon går vi på Liseberg på dan och sen röjer vi loss i stan (läs: löser korsord på hotellrummet) på kvällen. På fredagen blir det lite shopping i stan. Vi ska bo på Radisson Blu Scandinavia, ser ut att vara ett fint hotell. Längtar efter frukosten!
Nu ska jag fixa i ordning broccolisoppa till kvällsmat och sen startar packningsutmaningen! Hoppas jag hinner med en stund i soffan också :)

tisdag 26 juli 2011

Osynlig??

Ibland undrar jag om jag är osynlig. Jag stod i kö för att ta nummerlapp. När det var min tur kom en tant från sidan och gick före. När hon fått sin nummerlapp vände hon sej till mej: "Oj, jag kanske gick före dej". "Eeeh ja, det gjorde du, men jag har inte bråttom så det gör inget"...Snäll som jag är... Och det är inte första gången det händer. 
Men, men, låt dom stressa. Tråkigt när det går ut över andra bara.
I morse t ex, blev jag omkörd av en som tydligen tyckte att jag körde för lagligt (det märktes på sättet att köra om). Det hela slutade med att han (eller hon) höll på att köra över några tävlingscyklister som var ute och tränade. Hjärtat mitt satt i halsgropen.
Yes, mitt första blogginlägg avklarat. Nu ska jag dricka lite kaffe, boka tågbiljetter och kolla om det blev mer än 1 ynka rätt på min V75:a!