torsdag 12 juli 2012

Hemma igen!

Ja, då var vi hemma igen. Väskorna står fortfarande ouppackade. Det är så tråkigt att ta tag i. Egentligen behöver jag inte packa upp eftersom jag ska iväg imorgon igen. Och de flesta kläderna jag hade med mig är ju oanvända....eeh NÄR ska jag lära mig att packa endast det jag behöver? Förmodligen aldrig.
Semesterfotona har precis lagts in i datorn. Den här semestern har jag inte tagit ETT enda kort med kameran, utan bara använt mobilen. Den är liksom smidigare att asa med sig.
Casinot, ja, hur gick det där? Bankrutt? Nä då, gick därifrån med 200 kr mer än när jag gick in. Jag är en jäkel på roulett, hade en marker kvar och satte den på mitt turnummer 13, boom, fick tillbaka 35 marker. Thank you!
Efter rouletten stod vi ungefär på plus minus noll båda två men på vägen ut stoppade jag i en tjuga i en enarmad bandit. Det rasslade till och jag vann 200 spänn. Gött!
Det är sån mystisk, härlig stämning där inne. Som om man är med i en film, typ James Bond! Skulle haft svart långklänning, långa vita handskar och ett glittrande halsband med diamanter på mig för ännu mer feeling. Och en sån där cigarett med munstycke.
Heltäckningsmattor och fördragna gardiner. Spännande!


Morsning!

1 kommentar:

  1. Mmmm visst är det härligt...
    Välkommen hem igen/Kram Kram

    SvaraRadera